Tillbaka Tillbaka

Contour RollerMouse Pro3 Plus

Contour RollerMouse Pro3 Plus
Art nr: 70004265 Lagerstatus:
I lager
Lägg i favoriter
2 903,00 kr
ELLER
Beskrivning

Detaljer

Den traditionella musen kräver att du använder armar, rygg, axlar, nacke, händer och handleder för att utföra en mycket enkel uppgift - att flytta markören på en datorskärm. Detta är orsaken till många potentiella problem, från karpaltunnelsyndrom till belastningsskador, och kan orsaka smärta.

RollerMouse är ett ergonomiskt alternativ till musen och är placerad rakt framför dig mellan dig och ditt tangentbord. Du flyttar markören genom att röra lätt vid rullstaven med fingertopparna. Med RollerMouse undviker du skadliga rörelser.

RollerMouse Pro 3 Plus är en uppdaterad, trådlös trotjänare med fler funktioner och ett extra djupt handledsstöd. Öka ditt arbetsflöde utan att jobba mer! Med smarta funktioner som klipp och klistra och dubbelklick lätt åtkomliga kan du jobba snabbt med små rörelser. Utgå från dina behov och justera klickmotstånd och markörhastighet. Rullstavens strategiska placering gör det lätt för dig att peka och klicka. Snart arbetar du fortare, skönare och smidigare än någonsin förut!

- 8 knappar (5 förprogrammerade funktioner)
- Hög precision – upp till 2400 dpi
- Integrerat handledsstöd av konstläder
- Installation genom plug-and-play – inga drivrutiner behövs
- 2 års garanti
- Mått: 2,7 x 51,4 x 15 cm

Rekommenderade produkter

Du har en gammal webbläsare!

Uppdatera din webbläsare för en bättre upplevelse.

×