Tillbaka Tillbaka

Contour RollerMouse Red Plus trådlös

Contour RollerMouse Red Plus trådlös
Art nr: 70004234 Lagerstatus:
I lager
Lägg i favoriter
3 419,00 kr
ELLER
Beskrivning

Detaljer

Den traditionella musen kräver att du använder armar, rygg, axlar, nacke, händer och handleder för att utföra en mycket enkel uppgift - att flytta markören på en datorskärm. Detta är orsaken till många potentiella problem, från karpaltunnelsyndrom till belastningsskador, och kan orsaka smärta.

RollerMouse är ett ergonomiskt alternativ till musen och är placerad rakt framför dig mellan dig och ditt tangentbord. Du flyttar markören genom att röra lätt vid rullstaven med fingertopparna. Med RollerMouse undviker du skadliga rörelser.

Solid, elegant och hållbar prisbelönt aluminiumdesign. Rullstaven med avläsningstekniken 7SENSES ger en oslagbar precision och kontroll (2400 dpi). Framtagen för att passa i avancerade CAD-miljöer, andra avancerade designprogram och till alla vanliga användare som uppskattar kontroll och följsamhet. Trådlös. Programmerbara knappar. Kompatibel med pc och Mac. Avtagbart handledsstöd i högkvalitativt konstläder. Plug-and-play. Två års garanti. Mått: 43x2,3x15,5 cm.

Rekommenderade produkter

Du har en gammal webbläsare!

Uppdatera din webbläsare för en bättre upplevelse.

×